Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De Jeugd van Tegenwoordig, The Partysquad, Zanger Kafke, en Dio. Dat zijn de eerste namen die er volgens SMÈRRIG bij zijn tijdens SMÈRRIG Halloween Festival 2019. Het Bossche collectief viert het horrorfeest dit jaar voor de tweede keer in de Brabanthallen.

Nog een Zomerafsluiter en een hosting op Paperclip Festival te gaan. Daarna, op zaterdag 26 oktober en dus een paar dagen voor Halloween, doet een ‘spookachtig, griezelig maor vooral glibberig’ SMÈRRIG de Diezekade in Den Bosch weer aan. Naast de healiners hierboven blinken Irwan, Raywell, Bonxo & Serge V, Derek Shots, Bartje en – onmisbaar natuurlijk – SMÈRRIG Diskjochies uit in de nieuwe line-up.

SMÈRRIG Halloween

Opnieuw meer podia
Net zoals bij vorige festivals van de Bossche organisatie mag publiek rekenen op meerdere podia. Tijdens de eerste editie van SMÈRRIG’s halloweenfeest in 2018 deelde SMÈRRIG de Brabanthallen met Rewind. En op de recente zomerweekender van de Bosschenaren stonden collectieven zoals Herrie Met Gerrie, Papi Chulo en Studio Achterwerk op de uitnodiging. Binnenkort maakt SMÈRRIG alle hostingpartijen bekend.

De reguliere kaartverkoop voor SMÈRRIG Halloween Festival 2019 begint morgen, donderdag 22 augustus. Zeker zijn van een kaartje? Registreer je via deze link, dan kun je je ticket vandaag (21 augustus) al bestellen.

SMÈRRIG Halloween line-up

Foto’s: Jesper Wijnhoven en Coen van Tartwijk

‘s-HertogenboschBrabanthallenDe Jeugd Van TegenwoordigDen BoschDioKoninkrijk van MuziekKVMSmerrigSmèrrig DiskjochiesSMÈRRIG halloweenThe Prtysquad

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld