Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Nog een paar dagen en dan glijdt Smèrrig het weekend in met hun tweede eigen veelzijdige Zomerweekender. Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli – een dag langer dan vorig jaar – is het Brabantse feest te vinden op de Tramkade in Den Bosch. Deze week maakt de organisatie de complete line-up rond met het creatieve programma.

Op vrijdag trapt de weekender af met een grote Silent Disco. Door het weekend heen zorgen collectieven zoals o.a. Café Kafke, Papi Chulo, HERRIE MET GERRIE en Studio Achterwerk voor verschillende podia. Het programma belooft shows van onder meer Donnie, Freddy Moreira, Jonna Fraser, Mental Theo, Yung Felix en nog véél meer.

Creatief programma

Naast de spekgladde line-up – meer dan 80 acts, verdeeld over vier podia – zorgt Smèrrig voor de bourgondische food line-up. Denk aan een speciaalbierbar, cocktailbar en foodstands zoals Frietje Bel en Pittige Dames.

Verder worden bezoekers ondergedompeld in de ballenbak, is er Twister, karaoke, een vintage shop en misschien wel net zo vintage: bordspellen. De stokpaarden van De Pony Club gaan weer van stal tijdens het weekend. En dankzij Glamping Ramona wordt er keihard gefitnesst tijdens Smèrrig Zomerweekender.

De organisatie laat weten dat weekendtickets voor het evenement bijna zijn uitverkocht. Losse dagtickets zijn er enkel nog voor de zondag en vrijdag. Zaterdagtickets voor Smèrrig Zomerweekender zijn volledig uitverkocht. Meer info over het (rand)programma, food line-up en tickets is hier te vinden via Smèrrig.

line-up vrijdag

line-up zaterdag

line-up zondag

‘s-HertogenboschCafé KafkeDen BoschHERRIE MET GERRIE en Studio AchterwerkPapi ChuloSmerrigSmèrrig ZomerweekenderTramkade

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld