Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Na een succesvolle eerste editie van studentenhuisbattle AD FESTUM, wordt donderdag de tweede editie aangekondigd. Solar maakt het weer mogelijk voor studentenhuizen om een eigen stage op Solar Weekend 2018 te bemachtigen. Daarnaast krijgt het winnende huis ook een eigen hoekje op de camping. De battle vindt plaats tussen drie studentenhuizen, die alle drie een huisfeest moeten organiseren.

 

Bij Solar Weekend krijgen kunstenaars de ruimte om hun kunst niet alleen te bedenken, maar ook te realiseren. Daarmee maken zij indruk op de bezoekers en toekomstige opdrachtgevers. Op deze manier kunnen kunstenaars kosteloos hun geleerde skills in de praktijk uitoefenen. Het is de bedoeling dat alle projecten aan de merkbelofte van Solar Weekend voldoen: Built on Creativity.

Het organiseren van evenementen kan daarbij niet achterblijven. Een sterk, bijzonder evenement organiseren is ook een vorm van creativiteit. Daarom is AD FESTUM in het leven geroepen: Solar Weekend daagt studenten uit om een preparty te organiseren voor het festival. Studenten krijgen hun eigen budget en begeleiding vanuit het Solar Weekend team.

Solar Weekend

Battle

AD FESTUM is een battle tussen de drie gezelligste studentenhuizen van Nederland. Alle drie organiseren zij een preparty voor Solar Weekend 2018, waarbij het winnende huis een eigen stage op het festival krijgt. Ook krijgen de studenten een eigen hoekje op de camping.

Om mee te doen moeten de studentenhuizen een video maken van één minuut, waarin zij vertellen wie ze zijn, in welke stad ze wonen en wat het concept is van hun feest. Studenten kunnen zich aanmelden tot 5 april 2018. Uit de ingezonden studentenhuizen wordt een selectie gemaakt die wordt aangekondigd via social media. Daarna mag iedereen stemmen op zijn favoriete studentenhuis.

Aanmelden

Is dit echt iets voor jou en je huisgenoten? Check dan snel de website van Solar Weekend om je aan te melden voor AD FESTUM 2018.

AD FESTUMSolar Weekend

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld