Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het festival EINDHOVEN goes IBIZA op zaterdag 16 juli gaat niet door. Door de combinatie van het slechte weer de laatste weken, de slechte weersvoorspellingen volgende week en een teleurstellende kaartverkoop ziet de organisatie geen andere optie dan het evenement af te blazen. 

“De tendens is dat veel festivalbezoekers de aankoop van hun tickets tot het laatste moment uitstellen. Dit maakt het voor ons heel moeilijk om hier budgettair op in te spelen”, aldus de organisatie. “We balen zelf ontzettend dat het zo anders is verlopen dan vooraf verwacht.”

2e editie

Het had de tweede editie van EINDHOVEN goes IBIZA moeten worden. Landsard Beach (vlakbij Eindhoven Airport) zou worden omgedoopt tot ‘Playa D’en Landsard’.

Op 5 area’s (deephouse, techno, trance, tech-house en remixxed House) en 2 rondvarende partyboten zouden meer dan 50 dj’s hun muzikale skills ten gehore brengen. Er zou ook een ‘hippie markt’ komen, met tal van aan Ibiza gerelateerde artikelen.

Daarnaast hadden bezoekers aan diverse watersportactiviteiten (jetski’s, flyboards) kunnen meedoen en zou er een ‘strandboulevard’ met palmbomen komen.

Meer events afgelast

In de aanloop naar het festivalseizoen werd het nieuwe technofestival AREA51 ook afgelast vanwege een tegenvallende kaartverkoop. Legions Outdoor Festival ging niet door omdat het terrein waarop het festival in Valkenswaard georganiseerd zou worden, een nieuwe eigenaar kreeg.

Eindhoven Goes IbizaLandsard Beach
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld