Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Deze zomer zal Landgoed Duynenwater in Eersel, voorheen bekend als het E3-strand, plaatsmaken voor een gloedjenieuw house- en technofestival. Het evenement, wat op 20 juni zal plaatsvinden, heeft de naam Studio Festivale gekregen.

 

Niet alleen house en techno, met speciale stage-hostings van toonaangevende organisaties als elrow (foto boven), STRAF_WERK en Pleinvrees, krijgen deze dag een podium.

Ook creativiteit staat hoog in het vaandel. Zo krijgen lokale en nationale kunstenaars de kans om hun speciaal voor het festival ontworpen werk tentoon te stellen aan de bezoekers. Ook voor opkomend talent is er volop de ruimte om zichzelf te ontplooien, en hun creativiteit met anderen te delen.

studio festivale elrow straf_werk the masquarade

Chef-koks

Daarnaast zal het food-gedeelte anders zijn dan de trucks die we normaliter op festivals zien. Bij Studio Festivale krijgen jonge, talentvolle chefs ook de mogelijkheid om hun overheerlijkste gerechten te serveren in heuse festivalrestaurants. 

Naast de bovengenoemde stage-hostings, zullen ook The Masquarade en de Brabantse collectieven Losjes en Braaf hun eigen stage op het festivalterrein krijgen.

De line-up is tot dusver nog een geheim, maar deze hostings voorspellen al veel goeds. We kunnen er daarbij wel zachtjes van uit gaan dat Claptone (foto onder) een van de headliners is. Hij is immers het gezicht – of beter gezegd het masker – achter The Masquerade.

Claptone The Masquerade


 

Studio Festivale

Meer info over Studio Festivale is te vinden via de website en Facebookpagina.

BRAAFClaptoneDuynenwaterE3-StrandelrowLosjesPleinvreesSTRAF_WERKStudio FestivaleThe Masquarade

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld