Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het Eindhovense RGB Café, onder andere bekend door hun succesvolle silent disco-tent op Stratum, zal dit najaar ook op de Korte Heuvel te vinden zijn. Café Philip maakt vanaf 19 oktober elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond plaats voor de RGB Silent Disco. De hele eerste verdieping van het café zal op deze dagen toneel zijn voor een gratis stille disco.

Hoe ziet een avondje stappen in de Tilburgse silent disco eruit? Bij binnenkomt krijg je een draadloze koptelefoon, waar je de hele avond gebruik van zal maken. Deze koptelefoon heeft drie verschillende kanalen waarop muziek wordt gedraaid. Als bezoeker kan je zelf schakelen tussen deze kanalen. Zo sta jij met een rode koptelefoon op te dansen op Bizzey, terwijl jouw vrienden met een blauwe of groene keihard meezingen met Unwritten.

RGB Cafe

Voor feestend Tilburg is RGB Café vast en zeker bekend. Zo hebben zij, naast hun tent op Stratum, voor veel meer succesvolle silent disco’s gezorgd. Grote evenementen zoals Solar Weekend, Duikboot, Paaspop en Jungle Festival hebben ook al kennis mogen maken met hun concept. René Bakkerus, eigenaar van RGB, heeft grootse plannen voor zijn bedrijf: ‘’We hopen dat er in de toekomst een RGB Silent Disco Festival bijkomt.’’

RGB Cafe

De RGB locatie in Tilburg is een pop-up voor de aankomende drie maanden. Na deze drie maanden kijkt de organisatie hoe het bevalt en of ze eventueel langer kunnen blijven. Vanaf 19 oktober is de silent disco iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond geopend tussen 00:00 en 04:00.

 

Foto’s; Wildschieters

café philipEindhovenrgbrgb caféSilent DiscoTilburg
Sam van Ierssel

Raw Hardstyle-liefhebber, die haar levensmotto 'niet genoten is altijd mis' wel heel serieus neemt. Niet weg te slaan bij een stampfeestje, en al helemaal niet als er Warface wordt gedraaid. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Studeert tussen al het feesten door aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld