Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

This Is Our House heeft een gloednieuwe playlist gelanceerd, dit keer met techno. In samenwerking met dj’s Ziggy Williams en ANYMX worden hierin maandelijks de beste nieuwe tracks uit het genre opgenomen. De heren hebben beiden bakken aan ervaring, dus in de playlist mag je de beste tracks van het moment verwachten. 

 

Bij de curatie van onze techno-playlist zullen Ziggy Williams (echte naam: Ziggy Willemse) en ANYMX (André Martins) regelmatig andere artiesten uitnodigen. Die zullen dan hun favoriete tracks erin opnemen.

In de eerste lijst van onze vaste hosts vind je tracks van onder meer Pan-Pot, Cari Lekebusch, I Hate Models, Octave One en Lewski. De stijlen variëren van donker en abstract tot broken beats.

Volg de techno-playlist

Check de playlist hieronder, en zorg dat je hem volgt:

Impload

André Martins en Ziggy Willemse zijn allang geen onbekenden meer binnen de techno-scene. Zo is André voorman van Impload in Tilburg. We spraken eerder met hem over het 10-jarig jubileum van het techno-event. Voor This Is Our House verzorgde André eerder al lange tijd de Tracks van de Maand, vanuit zijn vinylshop Hauz Of Wax.

Ook Ziggy spraken we eerder. Hij stond jaren op het podium als ZIX, maar heeft laatst de switch gemaakt naar de naam Ziggy Williams. Hij is mede-grondlegger van Follow The White Rabbit, dat onlangs zijn debuut maakte in de Effenaar in Eindhoven.

Ziggy Williams Anymx

De techno-lijst is samengesteld in opvolging van onze eerder gepubliceerde hardstyle-playlist.


De technolijst vind je hier. Volg Ziggy Williams en Anymx om ook van hen niets te missen.

 

ANYMXFollow The White RabbitImploadplaylistSpotifyZiggy Williams

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld