Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Het nieuwe technofestival AREA51 dat van 27 tot en met 29 mei in Rosmalen zou plaatsvinden, is geannuleerd. Organisator UDC (bekend van Dance Valley) nam deze beslissing door de tegenvallende kaartverkoop.

Line-up AREA51

“Het besluit tot annuleren van het evenement is een erg moeilijke beslissing geweest, maar bij de huidige te verwachten bezoekersaantallen kan AREA51 niet de kwaliteit en beleving bieden die het publiek mag verwachten”, aldus de organisatie op Facebook. Mensen die al een kaartje hebben aangeschaft, worden via e-mail op de hoogte gesteld.

>> ZIE OOK: Festivalseizoen 2016 in 6 topics: concurrentie <<

Grootse plannen

De plannen voor AREA51 waren groots. Het technofestival zou plaats bieden aan maximaal 15.000 bezoekers, die verdeeld over 8 verschillende area’s het techno-genre in alle gedaantes konden ondergaan.

De line-up was ook al bekendgemaakt. Onder meer Technasia, Slam, Miss Djax, Umek en Secret Cinema waren gestrikt voor het festival.

>>ZIE OOK: De technotrein van Miss Djax dendert op volle snelheid door <<

Serie

Our House maakt in de aanloop naar het festivalseizoen een zesdelige serie over het komende seizoen. Maandag publiceerden we deel 1, waarin concurrentie – de keiharde strijd om de bezoekers – centraal staat.

AREA51AutotronUDC
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld