Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Rotterdam heeft er een nieuwe uitgaansgelegenheid bij: The Suicide Club. De zaak wil de diversiteit van de stad omarmen en heeft een internationaal oogpunt.

 

De ambities van The Suicide Club (TSC) zijn direct sky-high, net als de locatie. Dat betreft de bovenste verdieping van het Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein. Bezoekers kunnen daar ook gebruikmaken van een restaurant, cocktailbar en rooftop.

Het gloednieuwe nachtprogramma van de club start 5 oktober. The Suicide Club is dan steeds van donderdag tot en met zondag geopend. Er komen concepten als Unplugged, BLACK en TSC Invites, welke een electisch en progressief karakter hebben.

Ook volgen samenwerkingen met internationale mediapartners als Boiler Room en Ibiza Global Radio.

Diversiteit

Roeland Flierman van TSC: “Rotterdam is de meeste diverse van Nederland. In culturen, subculturen en politieke en sexuele voorkeuren. Rotterdam is vooruitstrevend, internationaal, creatief en open minded. The Suicide Club is een plek waar die diversiteit samenkomt. Een creatieve melting pot waar iedereen zich vrij moet kunnen voelen.”


Volg TIOH op Facebook:


De vergelijking met Now&Wow, de club die jarenlang ook een nachtelijk (en roemrucht) gezicht gaf aan de Rotterdamse veeklkleurigheid, is snel gemaakt. Zelf flirt TSC ook graag met wereldsteden als New York, Londen en Berlijn.

Wereldstad

Een nacht bij TSC moet prikkelen en uitdagen. Het uitzicht en de locatie doen de rest, aldus Roeland Flierman. “Deze sfeer vind je al een tijdje in wereldsteden als New York en Berlijn. Ook in Nederland groeit de groep van mensen die bij het uitgaan meer wil dan een loods met monotone muziek.”

Tijdens de eerste editie van TSC Invites zal Carista voor vertier zorgen op de dansvloer. De radiohost en labelbaas heeft eerder gedraaid voor Boiler Room en maakt op 4 november haar opwachting tijdens het debuut van dit concept.


The Suicide Club

Meer informatie op de Facebookpagina en de website van TSC.

BerlijnBLACKNew YorkRooftoprotterdamThe Suicide ClubUnplugged

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld