Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Noem het de ‘Boiler Room van Brabant’, maar dan net beginnend: This Is Our House Live. Iedere maand gaan we onder die vlag op wisselende, passende locaties dj-sets filmen, live streamen en uitzendingen opnemen. De kick-off was op woensdagavond 23 november in Gin Fizz in Tilburg, met dj Ray Fields. In december volgde een editie in sneakershop Royal in Eindhoven, met dj Spinn’em. Op 18 januari keert This Is Our House Live terug in Gin Fizz, met Budakid.

This Is Our House Live is het rondreizende video-event van ons gelijknamige danceplatform. Iedere maand zet TIOH, met support van de betrokken locaties/residenties en een dedicated team van jonge videomakers, een opkomende dj uit het zuiden des lands voor de draaiende camera’s.

Moustache en Chardonnay

BULK Productions

Voor de registratie werkt This Is Our House samen met jong videotalent van BULK Productions. Projectleiding is in handen van Maarten Meijer en Raymond Peeters, die jarenlange ervaring hebben in de dancescene, voor en achter de schermen. De twee zijn ook bekend als het dj-duo Moustache & Chardonnay, dat met regelmaat warm-ups zal verzorgen op This Is Our House Live.

Tijdens This Is Our House Live zelf resulteert het concept in een levend event met publiek op locatie, met een livestream via de Facebookpagina van This Is Our House.

Na het event komt de set als complete videoregistratie, met hulp van meerdere camera’s, op het YouTube-kanaal van TIOH. Samen met een kort, begeleidend tekst-interview wordt deze gepubliceerd op Thisisourhouse.nl.

This Is Our House Live

This Is Our House Live ook in huis?

Ook interesse om This Is Our Live op locatie te ontvangen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

>> Check onze Facebook-pagina voor komende en voorbije edities van This Is Our House Live

Battle RoyaleGin FizzThis Is Our House Live
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld