Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

TIOH gaat de ether en de club in! Op vrijdagmiddag 20 september is in Club Smederij de kick-off van This Is Our House On Air, een maandelijkse (radio)show ter inleiding van het weekend en ter promotie van de Brabantse dancecultuur. De uitzendingen bestaan uit interviews met en sets van regionale dj’s, en zijn ook te beluisteren op Omroep Tilburg. 

 

This is Our House On Air is een maandelijkse radio-uitzending met ieder kwartaal een live special in Club Smederij.

De reguliere radioshow is iedere laatste vrijdagavond van de maand te horen op Omroep Tilburg. Dan gaat TIOH-hoofdredacteur Mark van Bergen in gesprek met een Brabantse dj, en draaien ze samen muziek. De uitzending is daarna ook als podcast te beluisteren via This Is Our House.

Smederijtuin

Iedere laatste vrijdagmiddag van het kwartaal is de live special. Dan wordt de uitzending verzorgd vanuit Club Smederij. Tijdens een publiek en gratis te bezoeken event wordt het weekend ingeluid. Bij goed weer in de (vernieuwde) tuin, anders in het Smederij Café.

Binnenkort worden de namen van de artiesten bekendgemaakt die optreden tijdens de kick-off, op vrijdagmiddag 20 september (hier de eventpage). Diverse Brabantse steden en scenes zullen in de programmering aan bod komen.

Livestream

De live special is ook via een livestream te volgen op This Is Our House. Daarna kunnen de beelden en sets ook worden teruggekeken en -geluisterd.

Onder de naam This Is Our House Live verzorgde dit platform in 2016 en 2017 ook al een reeks events met livestream. Op wisselende locaties in diverse Brabantse steden waren acts als Budakid (inmiddels internationaal bekend), ANYMX en Keljet (voormalig 3FM-Serious Talent) te zien en horen.


This Is Our House On Air

Kick off: vrijdag 20 september, 15:30 uur, Club Smederij in Tilburg. Entree: gratis. Meer info via de eventpage. Daarna iedere laatste vrijdag van de maand als radio-uitzending op Omroep Tilburg

 

Club SmederijRingbaanThis Is Our HouseThis Is Our House On AirTilburg

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld