Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Goed nieuws voor de hardcore-liefhebbers onder ons. Nadat de geruchtenmolen maandenlang op volle toeren heeft gedraaid, heeft Thunderdome bekendgemaakt dat er een documentaire over het wereldberoemde hardcore-fenomeen aan zit te komen. Die zal eerst in de bioscoop te zien zijn.

 

‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ gaat de documentaire heten. Wanneer de film in première gaat in de bioscoop, is nog niet bekend. Op de website van de documentaire kun je je alvast inschrijven om als eerste de trailer van de nu al spraakmakende film te bekijken.

De documentaire zal een ‘trip down memory lane’ worden. Als kijker word je meegenomen naar de opkomst van Thunderdome in 1992, het sindsdien veranderde uitgaansleven en de comeback in 2017.

Ook nemen de makers van de documentaire een kijkje in de toekomst. Hoe zal het concept de aankomende jaren verdergaan in een generatie vol nieuwe gabbers?

>> Zie ook: Thunderdome als basis van verandering

Hardcore-historie

Voor diegenen die Thunderdome niet kennen: het concept domineerde sinds de jaren ’90 de hardcore-scène, met cd’s, events en merchandise. Tot 2012, toen trok ID&T de stekker uit het concept, tot groot verdriet van veel hardcore-liefhebbers over de hele wereld.

In 2017 maakte het merk vanwege zijn 25-jarig bestaan, samen met zo’n 30.000 fans, een memorabele comeback. Die was binnen drie kwartier uitverkocht.

Op 26 oktober staat ons ook weer een nieuwe editie te wachten. Dit alles samen maakt de naam van de aanstaande documentaire meer dan waar: Thunderdome Never Dies.

Thunderdome Never Dies

 


Thunderdome Never Dies

Meer informatie is te verwachten via de website van de documentaire.

 

ID&TThunderdome
Sam van Ierssel

Raw Hardstyle-liefhebber, die haar levensmotto 'niet genoten is altijd mis' wel heel serieus neemt. Niet weg te slaan bij een stampfeestje, en al helemaal niet als er Warface wordt gedraaid. Gezelligheid staat bij haar hoog in het vaandel. Studeert tussen al het feesten door aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld