Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

De Bredase dj Tiësto heeft een remix gemaakt van de klassieker 'L'Amour Toujours' van Gigi D'Agostino. De Italiaanse dj/producer stond er in 2001 en 2002 17 weken mee in de top 40, waarvan een aantal weken op nummer één.
Bovendien werd het nummer in Eindhoven en omstreken bekend als stadionmuziekje, als voetballer Jan Vennegoor of Hesselink weer eens voor PSV had gescoord.

De Canadese producers Dzeko en Torres uit Toronto maakten eerder dit jaar een remix van het nummer. Pas nadat Tiesto het recent onder handen heeft genomen lijkt het net als in 2001 en 2002 een grote hit te worden.

Beatport: nummer 1

Sinds deze week staat het op nummer één van de Beatport Top 100. Beatport is wereldwijd het grootste platform voor de downloads van dancemuziek.

 

Tiësto
Eddy Jansen

Eddy Jansen is freelance-journalist met een passie voor sport en muziek. Is voetbalcommentator voor ZiggoSport en Eurosport, maakt club-TV voor voetbalclub PSV en hockeyclub Oranje Zwart, schrijft voor het Eindhovens Dagblad en FRITS Magazine en mag graag een club of festival bezoeken, omdat-ie gek is van muziek: van disco tot dance!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld