Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Na het debuut van This Is Our House Live in Gin Fizz Tilburg, zijn de locatie en de dj voor de tweede editie bekend. Dj Spinn’em neemt op vrijdagavond 23 december plaats achter de decks in sneakershop Royal in Eindhoven.

>> Zie ook het event op Facebook <<

This Is Our House Live is het rondreizende video-event van ons gelijknamige danceplatform. Tot voor kort waren we bekend als Our House.

Spinn’em

Iedere maand zet TIOH, met support van de betrokken locaties/residenties en een dedicated team van jonge videomakers, een opkomende dj uit het zuiden des lands voor de draaiende camera’s.

Met dj Spinn’em is visueel vuurwerk hoe dan ook gegarandeerd. De urban-eclectic dj uit Helmond staat bekend om zijn technische skills; zo snel hij switch van genres, zo snel vliegt hij ook over de knoppen en schijven.

>> Zie ook: De 5 van 2015 volgens dj Spinn’em <<

Spinn'em

BULK Productions x Red Sun Media

Voor de registratie werkt This Is Our House samen met jong videotalent van BULK Productions en Red Sun Media.

Tijdens This Is Our House Live zelf resulteert dat in een levend event met publiek op locatie, met een livestream via de Facebookpagina van This Is Our House.

Na het event komt de set als complete videoregistratie, met hulp van meerdere camera’s, op het YouTube-kanaal van TIOH. Samen met een kort, begeleidend tekst-interview wordt deze gepubliceerd op Thisisourhouse.nl.

>> Zie ook: TIOH Live #1 – Ray Fields at Gin Fizz (full video + interview) <<

This Is Our House Live

Royal en This Is Our House zijn geen onbekenden van elkaar. In het voorjaar van 2016 partnerden ze voor een pre-party bij ons lanceringsfeest Effenaar b2b Our House.

This Is Our House Live met Spinn’em begint rond 19:00 uur. Entree is uiteraard gratis!

EindhovenRoyalSpinn'emThis Is Our House LiveTIOH

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld