Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Terwijl het gevecht om kaarten weer is losgebarsten, druppelen steeds meer namen van headliners op Tomorrowland 2019 naar buiten. Onder anderen Joris Voorn, Adam Beyer, Charlotte de Witte, Paul van Dyk en Armin van Buuren zijn in juli present op het vooraanstaande megafestival in het Belgische Boom.

 

Eerder deze maand onthulde Tomorrowland al zijn stage hosts, inclusief bijhorende gastheren en -vrouwen. Daarbij werd duidelijk dat de EDM-golf nu echt flink is afgevlakt, en techno verder doorstoot op de grote podia.

Carl Cox

Zo komt Carl Cox – ‘Oh Yes’ – met een Space-stage naar Boom. De Britse techno-icoon had al aangekondigd dat hij de legacy van de voormalige Ibiza-club internationaal wil voortzetten.

>> Zie ook: Mainstage-ontwerper Hans Kuijten: van Lego naar Tomorrowland

Hans Kuijten 9 Tomorrowland

Drumcode, Cocoon

Nina Kraviz krijgt ook haar eigen podium op, net als Drumcode (met Adam Beyer dus). Sven Väth’s is met zijn Cocoon eveneens weer present als host, net als onder meer Dave Clarke, Afterlife en Diynamic.

De weekendtickets voor de 2019-editie waren afgelopen weekend binnen een halfuur verkocht. Komende zaterdag, 2 februari, gaat het kaartspel verder. Dan gaan de dagkaarten (vrijdag en zondag) in de verkoop.

Thema van Tomorrowland 2019 is ‘The Book of Wisdom – The Return’.


Tomorrowland 2019

Vrijdag 19 t/m 21 juli en vrijdag 26 t/m 28 juli, Boom, België. Meer informatie via de website en de eventpages.

Festival Transfer verzorgt busreizen naar het festival, hier meer info en tickets.

Festival Transfer

Carl CoxCharlotte de WitteSven VäthTomorrowland
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld