Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Kamping Kitsch Club komt dit jaar voor het eerst naar Nederland. Het grootste verkleedfestival van onze zuiderburen begint na zeven succesvolle edities in België aan een Worlt toer (en dit is geen spelfout). Op zaterdag 16 juni is het bal op het Landsard in Eindhoven.

Wie Kamping Kitsch Club ooit heeft bezocht weet dat dit misschien wel het gekste festival in de Benelux is. De beelden hieronder bevestigen dat. Ooit ontstaan als klein verkleedfeestje in de Kitsch Club in het casino van Knokke-Heist. Inmiddels uitgegroeid tot het grootste verkleedfestival van het België.

Logische stap

Ook vanuit Nederland was er enorm veel interesse in het festival. Heel wat bekende Nederlanders stonden er op de ‘Mijn Stage’, onder wie Rapper Sjors, Zanger Rinus en Jody Bernal. De mannen van Skoften Sloopservice, wij interviewden ze vorig jaar nog, hadden hier hun eerste boeking. Een uitbereiding naar het buitenland was dan ook een volgende logische stap.

Het concept blijft onveranderd: voor de gelegenheid mogen de gasten in de rol kruipen van hun marginale alter-ego. Wie niet verkleed is, komt er niet in! Denk aan marcellekes, frigoboxen, nektapijten, tattoos, diepe boezems en foute snorren.

Tijdens Kamping Kitsch Club Holland, kun je terecht op één van de drie podia voor de foutste muziek, dance klassiekers, nineties of de alom gekende schlagers. De eerste namen zullen op 2 april bekendgemaakt worden.

Tickets Kamping Kitsch Club

De kaartverkoop voor Kamping Kitsch Club Holland start woensdag 21 maart om 19:00 uur via www.kampingkitschclub.nl.

Kamping Kitsch ClubLandsardLandsard Beach

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld