Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Paul Kalkbrenner, Netsky, Oliver Heldens, De Jeugd Van Tegenwoordig en Modeselektor zijn toegevoegd aan het affiche van WE ARE ELECTRIC Weekender 2018. Dat maakte de organisatie van het festival donderdag bekend. Ook Slushii, Black Sun Empire, Benny Rodrigues, Chocolate Puma, Kraantje Pappie, Jacin Thrill en Yung Nnelg zijn nieuwe namen.

 

Na 3 succesvolle edities op het E3-Strand in Eersel verhuist WE ARE ELECTRIC Weekender dit jaar naar landgoed Velder in Boxtel. Daar pakt WAE van 6 tot en met 8 juli 2018 uit met vertrouwd veel grote én opkomende namen. Dat is iets later in de zomer dan voorheen.

Eerder naar buiten gebrachte headliners op WE ARE ELECTRIC Weekender 2018 zijn The Prodigy, Eric Prydz, Justice, Dave Clarke, Noisia (dj-set) en Vitalic (live). Daarnaast, als kers op de taart, kan er op de nieuwe thuisbasis van WAE tot in de kleine uurtjes worden gefeest.

WE ARE ELECTRIC 2018

 

Velder Woods

WE ARE ELECTRIC is een samenwerking van Paaspop Events, MOJO en Fourmation Entertainment. De partijen zijn trots op de verhuizing naar wat officieel het Historisch Landgoed Velder (‘Velder Woods’) wordt genoemd. Het ligt immers mooi centraal tussen Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

Op groot verzoek van fans: headliner-programmering tot diep in de nacht!

“De bosrijke omgeving van Landgoed Velder biedt ruimte aan de groeiende ambities van WE ARE ELECTRIC”, aldus de organisatie. Zo kan het driedaags festival uitbreiden in onder meer het muzikale aanbod, (live)producties en kampeermogelijkheden. “En bovenal, op groot verzoek van fans: headliner-programmering tot diep in de nacht!”

We Are Electric

©️ Bart Heemskerk

Cross-over

WE ARE ELECTRIC is een elektronisch cross-over festival met een sterke focus op live muziek, met in- en outdoor edities. Artiesten uit alle hoeken van het elektronisch muziekspectrum komen daarop samen in juli, verspreid over 3 volledige festivaldagen, op 4 grote podia.

Naast grote namen is er ook ruimte voor opkomend talent en creatieve collectieven. Ook zijn er randactiviteiten op zowel het festivalterrein als de camping.


Tickets WE ARE ELECTRIC Weekender

De reguliere kaartverkoop start 27 januari om 10:00 via we-are-electric.com. Daar vind je ook meer info over het festival.

BoxtelThe ProdigyWAEWe Are Electric
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over zijn grote liefhebberijen: elektronische dansmuziek en de partyscene. Zat ooit bij Armin op zolder en interviewde nog veel meer groten – en kleinen – der aarde. Doceert nu zelfs over de dance-industrie op Fontys ACI en draait, als er tijd over is, nog steeds wel eens plaatjes. Daar waar het 25 jaar geleden allemaal mee begon. O ja, speaking of: schreef over een kwarteeuw dance in Nederland zijn (eerste) boek ‘Dutch Dance’ (2013), bekroond met de Pop Media Prijs.

LEES HET LAATSTE NIEUWS VOORTAAN ALS EERSTE.
MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!