Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Met de toevoeging van onder meer een ‘Barong Family takeover’ is het programma van WE ARE ELECTRIC Weekender 2018 compleet.

 

Ride. De tent op WE ARE ELECTRIC waar 3 dagen lang hiphop en bass naadloos in elkaar over gaan. Naast de Barong Family takeover (met Moksi, DOLF en Stoltenhoff) staan o.a. ook Abstract, BANGANAGANGBANGERS en Droeloe geprogrammeerd.

Al eerder werd de komst van Martin Garrix, Paul Kalkbrenner, Martin Solveig, Netsky, Oliver Heldens, De Jeugd Van Tegenwoordig, Mura Masa en Modeselektor aangekondigd. In een vroegtijdig stadium werden al de headliners The Prodigy, Eric Prydz, Justice, Dave Clarke, Noisia (dj-set) en Vitalic (live) aangekondigd.

Hostings komen er onder meer van Rampage (Andy C), Heldeep Records (Martin Solveig), Netsky and Friends (Camo & Krooked) en futurehousemusic (MK, Felix Jaehn, Kungs, Throttle).

We are electric weekender 2018

Verhuizing

Na 3 succesvolle edities op het E3-Strand in Eersel verhuist WE ARE ELECTRIC Weekender dit jaar naar landgoed Velder in Boxtel. Daar pakt WAE van 6 tot en met 8 juli 2018 uit met vertrouwd veel grote én opkomende namen. Dat is iets later in de zomer dan voorheen.

Daarnaast, als kers op de taart, kan er op de nieuwe thuisbasis van WAE tot in de kleine uurtjes worden gefeest.


Volg TIOH op Facebook:


WE ARE ELECTRIC is een samenwerking van Paaspop Events, MOJO en Fourmation Entertainment. De partijen zijn trots op de verhuizing naar wat officieel het Historisch Landgoed Velder (‘Velder Woods’) wordt genoemd. Het ligt immers mooi centraal tussen Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

Op groot verzoek van fans: headliner-programmering tot diep in de nacht!

“De bosrijke omgeving van Landgoed Velder biedt ruimte aan de groeiende ambities van WE ARE ELECTRIC”, aldus de organisatie. Zo kan het driedaags festival uitbreiden in onder meer het muzikale aanbod, (live)producties en kampeermogelijkheden. “En bovenal, op groot verzoek van fans: headliner-programmering tot diep in de nacht!”

We Are Electric

©️ Bart Heemskerk

Cross-over

WE ARE ELECTRIC is een elektronisch cross-over festival met een sterke focus op live muziek, met in- en outdoor edities. Artiesten uit alle hoeken van het elektronisch muziekspectrum komen daarop samen in juli, verspreid over 3 volledige festivaldagen, op 4 grote podia.

Naast grote namen is er ook ruimte voor opkomend talent en creatieve collectieven. Ook zijn er randactiviteiten op zowel het festivalterrein als de camping.


Tickets WE ARE ELECTRIC Weekender

De reguliere kaartverkoop loopt via we-are-electric.com. Daar vind je ook meer info over het festival.

BoxtelMartin GarrixThe ProdigyWAEWe Are ElectricWe Are Electric Weekender 2018
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld