Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

De Groningse drum-‘n-bass-helden van Noisa zijn met een dj-set toegevoegd aan de line-up van WE ARE ELECTRIC in het Klokgebouw in Eindhoven (10 november). 

 

Eerder werd de Canadese superact Deadmau5 reeds aangekondigd als headliner.  Ook Chris Liebing, Marcel Dettman, Robert Hood, Boemklatsch, Tinlicker, Dynoro en Murdock treden op. De van oorsprong Tilburgse drum-‘n-bass-formatie BANGANA Invites zal zijn allerlaatste optreden ooit geven.

HYTE tekent voor een van de zaalhostings. Deze internationaal gerenommeerde organisator brengt naast Liebing, Dettmann en Hood ook Colin Benders en Titia naar het Klokgebouw.

WAE EHV poster

Daarnaast is er een hosting van het populaire Eindhovense NOX, dat een van de drie Klokgebouwzalen ombouwt tot een bass-tempel. Er komen optredens van Feint, Funtcase, Nymfo, Madster b2b Fluoresce en Mr. Mt.

Het tijdschema van WE ARE ELECTRIC Eindhoven staat nu online.

Deadmau5

Noisia is een begrip in de internationale drum-‘n-bass-scene (en ver daarbuiten). De gevierde Groningse grootmeesters worden alom beschouwd en geroemd vanwege hun kenmerkende energieke bass en natuurlijk om hun eigenzinnige productie skills.

Headliner Deadmau5 (echte naam: Joel Zimmerman) geldt als een alleskunner. Met zijn iconische muizenmasker bouwde hij een indrukwekkend oeuvre op in met name de progressive en electro house. Hij leverde drie nummer 1-hits in de US Dance Chart, waaronder ‘Move for Me’ (met Kaskade).

Hier ons beeldverslag van de laatste festivaleditie van WAE.

Deadmau5


WE ARE ELECTRIC

Zaterdag 10 november, 22:00-7:00 uur, Klokgebouw Eindhoven. Ticketverkoop loopt via we-are-electric.com.

 

Deadmau5EindhovenKlokgebouwWe Are Electric
Mark van Bergen | @markvanbergen

Gezegende oprichter/hoofdredacteur, die al sinds 2002 professioneel mag schrijven over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde daarbinnen vele groten en kleinen der aarde. Doceert over de dance-industrie op Fontys ACI en schrijft, als er tijd over is, nog boeken ook. Zijn debuut 'Dutch Dance' (2013), over 25 jaar dance in Nederland, werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg in 2018 een internationale opvolger. Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld