Support This Is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2020/05/Support-This-Is-Our-House.png / 1100 / 150 /

Na twee succesvolle edities, keert WE ARE ELECTRIC dit jaar opnieuw terug op het E3-Strand in Eersel. Maandag is de line-up compleet gemaakt met de laatste namen.

O.a. Goose, Lady Bee, Pluk van de Partyflat, Sebastian Bronk en Wantigga zijn de laatste toevoegingen. In totaal worden er meer dan 100 nationale en internationale optredens verwacht op de diverse podia van het festival. Rødhåd, Pendulum en Rudimental zijn de headliners.

Pendulum // We Are Electric // Bart Heemskerk

In juni (16, 17, 18) gaat het weer drie dagen los in Eersel. De programmering is wederom veelzijdig en internationaal. Met stijlen als drum ‘n’ bass, electro, trap, house en techno is de keuze reuze.

Samenwerkingen

Naast alle acts wordt er dit jaar opnieuw samengewerkt met verschillende partners. Zo zijn Electric Deluxe, Future House Music, Blackout en publieksfavoriet Losjes van de partij.

Het Eindhovens collectief RGB Disco is voor het eerst aanwezig. Met een eigen silent disco, bestaande uit drie kanalen (rood, geel, blauw) weten zij het feest op de camping tot in de late uurtjes door te zetten.

De afgelopen outdooredities trok het festival naast tienduizenden bezoekers ook internationale acts uit diverse muzikale hoeken. Zo wisten The Prodigy, Die Antwoord, Paul Kalkbrenner, Fatboy Slim, Netsky, Boys Noize, De Jeugd van Tegenwoordig en Hudson Mohawke de weg naar Brabant te vinden.

WE ARE ELECTRIC

Tickets WE ARE ELECTRIC

Tickets zijn vanaf zaterdag 18 februari 10.00 uur te koop. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Knife PartyPendulumRudimentalWe Are Electric

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld