Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Zelf noemen ze het een ijskoude line-up, maar wij krijgen het er aardig warm van. De namen van Winter Park Festival zijn bekend. Verdeeld over drie stages zien we onder anderen LNY TNZ, Paul Elstak, Olivier Weiter, Zany en Darkraver terug in de line-up.

Het winterfestival van First Vision wordt gehouden op zaterdag 4 november. De mainstage wordt gehost door Café Costa, het populaire feestcafé op Stratumseind in Eindhoven. LNY TNZ en Paul Elstak zijn de headliners op dat podium, waar ook Puinhoop Kollektiv en Dansado & De Feestneger voor feestvreugde zorgen.

Technoliefhebbers kunnen terecht bij Kletskoek, met Dominik Eulberg en Olivier Weiter als meest klinkende namen. Het tempo wordt opgeschroefd in het RausHaus, waar hardstyle en freestyle de boventoon voeren. Darkraver, Mark with a K, Zany en Ransom zijn daar de meest bekende acts.

Winter Park Festival

Line-up Winter Park Festival

Mainstage by Cafe Costa

LNY TNZ
DJ Paul Elstak
TBND – The Boy Next Door & Jody Bernal
Puinhoop Kollektiv
Dansado & De Feestneger
Lampegastuh
De Lievelings Dj’s van je Zusje
DJ Tiago Marques
Tomcio

Kletskoek

Dominik Eulberg
Olivier Weiter
Niels Feijen
Hakim Midhat
Jimmy Wilt

RausHaus

The Darkraver
Mark With a K
Zany
Ransom
DJ DAANI
PLN-B
Law Abiding Citizens
DJ Quint

Tickets

Kaarten voor Winter Park Festival zijn hier verkrijgbaar en kosten 32,50 euro. Het evenement wordt op zaterdag 4 november gehouden op Aquabest en duurt van 13:00 tot 00:00 uur.

AquabestFirst VisionThis Is Our HouseWinter Park Festival
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek 'Dutch Dance' (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF.
ALS EERSTE OP DE HOOGTE. THE PARTY IS HERE!

* Verplicht veld