Nieuwsbrief This is Our Househttps://www.thisisourhouse.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-nieuwsbrief-TIOH.png / 1100 / 150 /

Opnieuw is een mooi rijtje namen bekendgemaakt voor WiSH Outdoor. De meest in het oog springende acts die aan de line-up zijn toegevoegd zijn Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Radical Redemption en Moksi. 

Twee weken geleden rolden de eerste namen uit de koker. Het ging onder meer om Gunz For Hire, Yellow Claw, Lucas & Steve en Frequencerz. Naast bovengenoemde acts zien we bijvoorbeeld ook De Sluwe Vos, La Fuente, Sub Zero Project (The XPRMNT Live), The Partysquad, RVAGE en Tony Junior terug. Alle reeds aangekondigde namen vind je hier.

Met Gunz For Hire haalt WiSH één van de grootste live-acts binnen de hardstyle in huis. Vorig jaar stond het gemaskerde duo voor het eerst op het podium in Beek en Donk. Dit jaar keren ze weer terug. De eclectische act Yellow Claw stond al meerdere keren op edities in Nederland, maar ook in Mexico. Headhunterz maakte vorig jaar een spectaculaire comeback in de hardstyle-scene. Op de editie van WiSH vorig jaar draaide hij voor het eerst na zijn terugkeer op Defqon.1 een hardstyle-set.

Eerder werd al bekend dat de opzet van WiSH Outdoor dit jaar wordt vernieuwd. Zo maakt de mainstage (Devoted) plaats voor een groot, overdekt podium voor duizenden feestgangers. EDM-, pop- en rockacts gaan elkaar daar afwisselen. Hardstyle zal zoals altijd vertegenwoordigd zijn op de andere mainstage (Dedicated). Die is dit jaar zelfs geopend op zondag.

Een sfeerimpressie van vorig jaar vind je hier. Benieuwd hoe WiSH Outdoor zich de afgelopen jaren ontwikkelde tot een festival van formaat? Lees dan ons uitgebreide verhaal.

WiSH Outdoor 2018

WiSH Outdoor wordt georganiseerd van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.

frequencerzGunz for HireLucas & SteveWish OutdoorWiSH Outdoor 2018
Bart Elzendoorn | @BartElzendoorn

Professioneel stuiterbal en huisspecialist der harde stijlen. Mijn motor draait op minimaal 150 beats per minuut. Schrijft sinds 2011 actief over zijn grootste passie, de hardere dancestijlen. Was nauw betrokken bij het schrijven over de hardere stijlen in het boek ‘Dutch Dance’ (2013). Struint van festival naar festival en van feest naar feest.

LEES HET LAATSTE NIEUWS VOORTAAN ALS EERSTE.
MELD JE NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!