!! TIOH zoekt redactiestagiair(e) !!

Zie onze vacaturepagina


Over This Is Our House

De bloeiende partycultuur en elektronische muziek in en uit Zuid-Nederland steviger op de kaart zetten. Dat is het doel van This Is Our House, dat juli 2015 startte onder de naam Our House. We zijn hét kanaal over al het mooie dat zich op en rond de dansvloeren in Brabant, Limburg, Zeeland (en ook Noord-Vlaanderen) afspeelt.

This Is Our House wordt bij je gebracht door liefhebbende kenners die weten wat er speelt. Het party-platform van het zuiden doet er toe binnen de scene, met relevant nieuws, goede achtergrondverhalen, muziek en uiteraard een agenda met feesten en festivals.

Hardstyle, tech/deep house en techno

Van hardcore en hardstyle tot house en minimal; van mainstream tot underground – we berichten over alle stijlen in de dance op This Is Our House. Maar aangezien deze handig uit te filteren zijn naar jouw muzikale smaak, kun je recht op je doel af.

Feedback is welkom. Laat ons weten wat je mist – of juist waardeert. Schrijvend of fotograferend meebouwen aan dit party-platform? De voordeur ervan staat altijd open voor enthousiaste krachten. Zie ook onze vacature-pagina.

Adverteren op This Is Our House

Jouw event, artiest of initiatief extra in de spotlights zetten? This Is Our House is ook voor adverteerders een krachtig en prachtig kanaal om de enorme groep partyliefhebbers in het zuiden mee te bereiken. Contact ons gerust, als je wil weten hoe we daar voor kunnen zorgen.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Team This Is Our House

Huismeesters
Mark van Bergen (hoofdredacteur) & Bart Elzendoorn

 

Huisschrijvers
Joost van den Berkmortel
Peter Dijk
Danouschka de Haas
Tjeerd Leendertse
Jelle Krekels
Pricilla Molle
Tijme Scholten
Chris de Zeeuw

Huisfotografen
Jeanne des Bouvrie
Ralph Roelse

Artwork
Danouschka de Haas

Web-architecten
Goodday

Sales
Ruben Kuijsters

Marketing
Stef Appelhof
René Miermans

Video

BULK Productions
Red Sun Media

This Is Our House Live + contactpersonen Limburg

Maarten Meijer en Raymond Peeters