Vacature: redactiestage per februari 2021 (klik hier)

Over This Is Our House

De bloeiende elektronische muziekscene op de kaart zetten in Nederland en Vlaanderen. Dat is het doel van This Is Our House. We zijn hét kanaal over al het mooie dat zich op en rond de dansvloeren afspeelt.

Bij This Is Our House kun je terecht voor actuele feest- en festivalinformatie en voor verhalen en video’s over elektronische muziek. Blijf op de hoogte van de partyscene in steden als Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Antwerpen maar ook van andere festivals in Nederland en Vlaanderen, o.a. met onze party-agenda. This Is Our House is begonnen in Brabant, maar breidt langzaam uit naar andere provincies.

Dancestijlen die bij ons aan bod komen:

  • – House en techno
  • – Urban en eclectic
  • – Hardstyle en hardcore
  • – Bass music: D&B(drum ’n bass) en dubstep

Onze terugkerende rubrieken:

  • – Podcastserie Rock The House met exclusieve mix/interview voor This Is Our House
  • – My first Gig: dj’s vertellen over hun allereerste optreden ooit
  • – Maandtips van onze teamleden: Sam van Ierssel (harde stijlen), Mark van Bergen (house/techno) en Wessel Hop (bass music) bespreken hun persoonlijke favorieten qua events en muziek
  • – Column Denis Doeland: oud-dj (Weirdo) en tegenwoordig data-onderzoeker zoomt in op (digitale) trends en ontwikkelingen in de dance-industrie.

This Is Our House wordt bij je gebracht door liefhebbende kenners die weten wat er speelt. Het party-platform doet er toe binnen de scene, met relevant nieuws, goede achtergrondverhalen, muziek en uiteraard een agenda met feesten en festivals.

Adverteren op This Is Our House

Jouw event, artiest of initiatief extra in de spotlights zetten? This Is Our House is ook voor adverteerders een krachtig en prachtig kanaal om de enorme groep partyliefhebbers in het zuiden mee te bereiken. Contact ons gerust, als je wil weten hoe we daar voor kunnen zorgen.

House of Content

Interesse in kwalitatieve interne content voor jouw bedrijf of initiatief? Onder de noemer House of Content maakt ons team ook mediaproducties voor andere kanalen dan onze eigen. Denk aan video’s, persberichten, bio’s of interviews. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via: redactie [at] thisisourhouse.nl.

Nieuwsmail

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Team This Is Our House

Huisbaas
Mark van Bergen (founder/hoofdredacteur)


Huisschrijvers
Chris Breuer
Jasmijn van Broekhoven
Peter Dijk
Marceline Geelen
Danouschka de Haas
Wessel Hop
Sam van Ierssel
Silvana Stijak

Columnist
Denis Doeland

Web-architecten
Goodday

 

Sales
Mark van Bergen

Video
The Jackplug Media
StreamCatchers