!! TIOH zoekt redactiestagiair(e) !!

This Is Our House zoekt een redactiestagiair(e) per september 2019. Zie onze vacaturepagina


Over This Is Our House

De bloeiende elektronische muziekscene op de kaart zetten in Nederland en Vlaanderen. Dat is het doel van This Is Our House, dat juli 2015 startte onder de naam Our House. We zijn hét kanaal over al het mooie dat zich op en rond de dansvloeren in (vooralsnog) Zuid-Nederland en Noord-Vlaanderen afspeelt. Inmiddels is This Is Our House in uitbreiding naar de rest der lage landen.

This Is Our House wordt bij je gebracht door liefhebbende kenners die weten wat er speelt. Het party-platform doet er toe binnen de scene, met relevant nieuws, goede achtergrondverhalen, muziek en uiteraard een agenda met feesten en festivals.

Hardstyle, tech/deep house en techno

Van hardcore en hardstyle tot house en minimal; van mainstream tot underground – we berichten over alle stijlen in de dance op This Is Our House. Maar aangezien deze handig uit te filteren zijn naar jouw muzikale smaak, kun je recht op je doel af.

Feedback is welkom. Laat ons weten wat je mist – of juist waardeert. Schrijvend of fotograferend meebouwen aan dit party-platform? De voordeur ervan staat altijd open voor enthousiaste krachten. Zie ook onze vacature-pagina.

Adverteren op This Is Our House

Jouw event, artiest of initiatief extra in de spotlights zetten? This Is Our House is ook voor adverteerders een krachtig en prachtig kanaal om de enorme groep partyliefhebbers in het zuiden mee te bereiken. Contact ons gerust, als je wil weten hoe we daar voor kunnen zorgen.

TIOH Communications

Interesse in kwalitatieve interne content voor jouw bedrijf of initiatief? Onder de noemer This Is Our House Communications maakt ons team ook mediaproducties voor andere kanalen dan onze eigen. Denk aan video’s, persberichten, bio’s of interviews. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via: sales [at] thisisourhouse.nl.

Nieuwsmail

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Team This Is Our House

Huismeesters
Mark van Bergen (hoofdredacteur) & Pieter Leijten


Huisschrijvers
Jasmijn van Broekhoven
Peter Dijk
Marceline Geelen
Danouschka de Haas
Tjeerd Leendertse
Silvana Stijak
Richard Witte
Chris de Zeeuw

 

Columnisten
Denis Doeland
Charles Dorpmans
Siem Nozza

Huisfotografen
Jeanne des Bouvrie
Ralph Roelse

Artwork
Danouschka de Haas

Web-architecten
Goodday

Sales
Mark van Bergen & Pieter Leijten

Video
The Jackplug Media
Red Sun Media
StreamCatchers