Steun This Is Our House!

maandtips team this is our house

Beste Huisvriend,

Hopelijk waardeer je onze content. Die is en blijft gratis voor jou. Maar deze is niet goedkoop. Journalistiek is vakwerk. De inkomstenbron om onze kwaliteitscontent uit te financieren is door de coronacrisis echter flink aangetast.

Jij kunt ons helpen. Hoe? Daar zijn diverse manieren voor:

 

1. Volg en mis niks op Facebook

Van al onze socials is Facebook nog altijd de belangrijkste etalage om onze kwaliteitscontent te delen. Alleen, je kent het misschien wel: onze Grote Blauwe Vriend laat je niet alles zien, standaard. Dat kun je echter wel zo instellen. Met een paar simpele handelingen zorg je ervoor dat je voortaan niks meer mist. Fijn voor jou en wat meer views voor ons!

Dit is hoe het werkt:

– Ga naar onze pagina en like deze

– Ga bovenaan naar het tabblad ‘Volgend‘ en selecteer ‘Als eerste weergeven


Volg TIOH op Facebook:


2. Geef een like, comment of share

Ja, zo werkt het ook: hoe meer je die bij onze posts voert aan de Grote Blauwe Vriend, hoe meer mensen hem zien! Overigens geldt dat ook op Instagram, zorg dat je ons daar ook even volgt!

 

3. Nodig bevriende liefhebbers uit

Volg onze socials en wijs ook jouw muziek-liefhebbende vrienden op onze Facebookpagina en Instagram! We hebben ook een wekelijkse nieuwsmail, waarvoor je jezelf onderaan de pagina kan aanmelden. Wijs geïnteresseerden er op en laat hen ook Huisvriend worden!

 

Alvast bedankt!